Laatste afgelopen Evenementen

Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin (Harderwijk)

Centrum de Zin, Harderwijk Stationslaan 32, Harderwijk

Beste mensen,  Donderdag 28 maart weer een avond Stembevrijdend Zingen bij Centrum de Zin in Harderwijk.  Op Witte Donderdag dus, in de Lijdensweek, met als thema ‘eenvoud als inspiratie’.  Bij (piano)muziek gaat het vaak over ‘veel, snel, hard’. Dat scoort, baart opzien, toont professionaliteit. Aziatische toetsentijgers die Chopin in een moordend tempo foutloos eruit rammen. … Lees verder Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin (Harderwijk)

Stembevrijdend Zingen in Harderwijk e.o.

Centrum de Zin, Harderwijk Stationslaan 32, Harderwijk

Beste mensen, Buiten straalt de koninklijke planeet Jupiter naast de bespiegelende halve Maan. Het krakende sneeuwlandschap maakt het er alleen maar mooier op. Een extraverte Animus naast een ingetogen Anima…maar beide vol Animo! En zo zingen we ook, van uitgelaten soeverein naar kwetsbaar intiem (en weer terug). Zingend verkennen we de landschappen van de ziel, … Lees verder Stembevrijdend Zingen in Harderwijk e.o.

Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin in Harderwijk

Centrum de Zin, Harderwijk Stationslaan 32, Harderwijk

Beste zangeressen en zangers, Advent is de tijd van naar binnen gaan, een beetje zwanger zijn van het nieuwe begin. Een tijd van reflectie, de balans opmaken, wachten, verstillen en loslaten. Onze culturele omgeving daarentegen roept ons op om naar buiten te gaan, om druk te zijn met jaarcijfers, Kerstinkopen, wintersport, ‘wat doen we met … Lees verder Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin in Harderwijk