Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stembevrijdend Zingen (buiten op het erf van de Sternhof in Zeewolde)

21 juli 2022 @ 20:00 - 21:30

Lieve zangers en zangeressen,

Donderdagavond 21 juli seizoen afsluiting Stembevrijdend Zingen op de Sternhof in Zeewolde (Sternweg 14, Zeewolde, zie www.sternhof.nl), van mijn zuster Marieke.  

We beginnen als vanouds om 20.00. Bij mooi weer is de hele avond buiten, dus trek wat aan dat passend is bij de dan heersende weersomstandigheden (bij erg nat weer gaan we naar binnen, hoor -😉). Ik zorg voor koffie en thee, er brandt een vuurtje en als je zelf nog iets lekkers wilt meenemen, dan is dat meer dan welkom.

Ik bereid een programma voor, er is ruimte voor verzoeknummers en we doen een klein ritueel bij het labyrint.

Om 21.30 sluiten we de avond af.

Zingen is voor mij even uit mijn dagelijkse bezigheden stappen, mijn hoofd en alle ‘gesprekken’ daar tot rust laten komen, zakken in mijn lichaam, in mijn beleving, in mijn ervaring. Ik zing, of ‘het’ zingt in mij, en verder is er eigenlijk helemaal niks, of alles.

Ik ben vol en ledig, vol-ledig dus aanwezig in mijn stem, in mijn lijf, in het hier-en-nu. En soms lukt dat beter, en soms ook helemaal niet. En als ik allebei die momenten kan waarnemen en laten zijn, komt er weer een volgend moment, waarop ik aanwezig ben met wat er op dat moment weer is.

Welkom dus: aanstaande donderdagavond 21 juli bij  de seizoen afsluiting van Stembevrijdend Zingen, dit maal op locatie, nl. bij de Sternhof in Zeewolde!

Fijn als je laat weten of je wel/niet komt en als je nog vragen hebt over vervoer of de locatie, bel of mail me.

Met geïnspireerde groet,

Maarten Moens

Algemene informatie:
Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken. We zingen wereldliederen, mantra’s, klaag- en jubelzangen en liederen uit verschillende  spirituele tradities. Iedere avond is repetitie en uitvoering tegelijk. Naast het zingen luisteren we ook naar de stilte.
De pianobegeleiding geeft een bedding waarin ieders stem kan klinken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 21.30. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement (voor 5 keer) 12,50 per keer.

Van harte welkom, 

Maarten Moens

Deel deze pagina:

Gegevens

Datum:
21 juli 2022
Tijd:
20:00 - 21:30
Site:
www.maartenmoens.nl

Locatie

De Sternhof
Sternweg 14
Zeewolde, Flevoland 3898LJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0320 - 288 222