Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stembevrijdend Zingen (Corona-proof)

27 augustus 2020 @ 19:30 - 21:00

Na weken, maanden van niet zingen, of on-line zingen kunnen we nu weer ‘gewoon’ in levende lijve gaan zingen. Lekker in de buitenlucht, met voldoende ruimte voor iedereen, geheel ‘Corona-proof’. Ik verheug me er erg op. Zingen is het beste medicijn tegen alle mentale, emotionele en lichamelijke beproevingen waaraan we worden blootgesteld.

We mogen ditmaal zingen op de fijne Sternhof van mijn zuster Marieke in Zeewolde (Sternweg 14). We hebben daar eerder gezongen, en ik verheug me erop daar weer terug te keren. Het belooft een prachtige zomerse avond te worden, waarop we moeiteloos kunnen zingen en verstillen in een fijne omgeving met vogels, dieren en groene natuur. 

Samen zingen is genezend, goed voor lichaam, ziel en geest, verbindend en vitaliserend. Welkom weer!

Bij mooi, droog weer zingen we buiten bij de tipi of in het labyrint. Bij regen kunnen we uitwijken naar de grote stal (caravanopslag), waar we dan een provisorische ruimte maken voor onszelf.

Vanwege het licht (en later de muggen…) beginnen we om 19.30 (inloop vanaf 19.15) en zingen we tot 21.00. Ik zorg voor thee en iets erbij.

Praktisch:

Vooraf aanmelden is verplicht (Corona-regels) en  er kunnen maximaal 12 mensen meedoen. Als je (Corona) klachten hebt, zing dan thuis. We houden tijdens het zingen voldoende afstand, schudden geen handen en bij huggen vooraf afstemmen.

Welkom dus: aanstaande donderdagavond 27 augustus vanaf 19.15 inloopkoor Stembevrijdend Zingen op locatie bij de Sternhof, Sternweg 14 in Zeewolde. We zingen van 19.30 tot 21.00, met een korte pauze ergens halverwege.

Algemene informatie:
Inloopkoor Stembevrijdend Zingen zingt omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken. We zingen wereldliederen, mantra’s, klaag- en jubelzangen en liederen uit verschillende  spirituele tradities. Iedere avond is repetitie en uitvoering tegelijk. Naast het zingen luisteren we ook naar de stilte.
De pianobegeleiding geeft een bedding waarin ieders stem kan klinken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 19.30 en zingen tot 21.00. Kosten 15 euro per keer.

Graag aanmelden vooraf als je wilt meedoen. En als je nog iemand wilt meenemen…doen!

P.S. Ik heb ook een Facebook-event gemaakt van  deze zangavond, fijn als je die wilt ‘liken’, en/of daarop laten weten dat je komt, of hem weer delen op jouw Facebooktijdlijn. Hoe meer stemmen, hoe meer zangvreud’!

 

Gegevens

Datum:
27 augustus 2020
Tijd:
19:30 - 21:00
Site:
www.sternhof.nl

Organisator

Maarten Moens

Locatie

De Sternhof
Sternweg 14
Zeewolde, Flevoland 3898LJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0320 - 288 222

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × 3 =