Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stembevrijdend Zingen in Bergen

januari 30 @ 11:00 - 12:30

Op zondag 30 januari 2022 weer Stembevrijdend Zingen in Bergen! We zingen van 11.00 tot 12.30 met een korte pauze halverwege.

Zingen blijft een medicijn, en samen zingen verhoogt de dosis! Het is (ook voor mij -😉) steeds weer tevoorschijn komen, de kracht en de kwetsbaarheid van onze stemmen opzoeken, loslaten en klinken. Zo klink ik vandaag, zo hangt mijn vlag erbij. Zingen is het delen van ons mens-zijn en onze menselijkheid. Naakter kan niet, en vervullender ook (bijna) niet

Van harte welkom dus weer bij deze Nieuwjaarsviering in Bergen. We zingen nieuwe liederen, oude bekende liederen en geïmproviseerde liederen.
Kortom: just show up! (De rest gaat vanzelf.)

Stembevrijdend Zingen is moeiteloos zingen, zingen vanuit je hart, vanuit overgave, voorbij aan ‘presteren’, voorbij aan hoe hoort het eigenlijk, en voorbij aan wat anderen ervan vinden. Het is je openen voor de magie van je stem, voor de vreugde van samen zingen, voor de stem van je Ziel.

Daarom: van harte welkom a.s. zondag vanaf 10.45 (inloop) op de Adriaan Roland Holstschool in Bergen. We beginnen om 11.00 en stoppen om 12.30, met een korte pauze tussendoor.

Ervaring met zingen niet vereist, het verlangen om te zingen is meer dan genoeg!

Coronabeleid:
We zingen in een grote zaal, waarin iedereen voldoende afstand kan houden, in de korte pauze wordt er goed gelucht.
Ik heb ook een goede CO2-meter gekocht, die aangeeft als er geventileerd moet worden.
Ik hanteer verder een 4G beleid (gevaccineerd, getest, genezen of gezond).
Als je Corona-gerelateerde klachten hebt (of iemand in je omgeving), blijf thuis of doe een zelftest (ook als je gevaccineerd bent).

Adres: Adriaan Roland Holstschool, Prins Hendriklaan 56, 1862 EL Bergen.

Algemene informatie:
Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken. We zingen wereldliederen, mantra’s, klaag- en jubelzangen en liederen uit verschillende  spirituele tradities. Iedere bijeenkomst is repetitie en uitvoering tegelijk. Na het zingen luisteren we ook naar de stilte tussen de liederen.
De pianobegeleiding geeft een bedding waarin ieders stem kan klinken.

Kortom: het is unieke zangbijeenkomst met een gelegenheidskoor dat elke keer weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken. Iedereen is welkom!

We beginnen om 11.00 en zingen tot 12.30. Kosten 15,00 euro per keer, een strippenkaart voor 5 x kost 62,50 euro.

Fijn als je vooraf even laat weten als je komt meezingen. En als je nog iemand wilt meenemen…doen!

Met een zingende groet,

Maarten Moens

Volgende data::
Zondagochtend 30 januari 2022

 

Gegevens

Datum:
januari 30
Tijd:
11:00 - 12:30
Site:
www.maartenmoens.nl

Locatie

Adriaan Roland Holstschool, Prins Hendriklaan 56, 1862 EL Bergen
Prins Hendriklaan 56
Bergen, 1862 DL
+ Google Maps