Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin in Harderwijk

24 november 2022 @ 20:00 - 21:30

Beste mensen,

Zingend naar het licht.

Deze dagen, weken, maanden staan in het teken van naar binnen gaan. Terwijl het buiten donkert, verdort en verkilt, is het onze zoektocht hoe het (innerlijke) licht te bewaren, te behoeden en te delen met onze naasten. Dat kan soms eenzaam voelen, of als een te grote taak, maar samen zingen maakt alles lichter.

Zingend naar binnen gaan, maakt het mogelijk ook weer zingend naar buiten te komen. (En over 5 weken hebben we de kortste dag alweer gehad…). Juist in deze ‘donkere dagen’ is samen zingen dus een heerlijke, vitaliserende en gezondmakende activiteit.

Dus kom van die bank, trek je jas aan en ga uit je huis en zing jezelf naar binnen en naar buiten.

Welkom!

Data 2022:

  • 22 december.

Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt. En nieuwe zangers en zangeressen zijn van harte welkom!

Met ingetogen groet,

Maarten Moens

Algemene informatie:
Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken. We zingen wereldliederen, mantra’s, klaag- en jubelzangen en liederen uit verschillende  spirituele tradities. Iedere avond is repetitie en uitvoering tegelijk. Naast het zingen luisteren we ook naar de stilte.
De pianobegeleiding geeft een bedding waarin ieders stem kan klinken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 21.30. Kosten 15 euro per keer.

Deel deze pagina:

Gegevens

Datum:
24 november 2022
Tijd:
20:00 - 21:30
Site:
www.maartenmoens.nl

Locatie

Centrum de Zin, Harderwijk
Stationslaan 32
Harderwijk, Noord Holland 3841 DA Nederland
+ Google Maps