Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin in Harderwijk

31 augustus 2023 @ 20:00 - 21:30

Beste mensen,

Vanuit het prachtige Zwitserland schrijf ik jullie met uitzicht op hoge bergen vanuit het heerlijke Hotel Val Sinestra (check: www.sinestra.ch).

Het woord ‘vakantie’ komt van het Latijnse ‘vacare’, dat ‘leeg’ of ‘vrij’ zijn betekent. Even helemaal ‘leeg en vrij’ zijn dus, en ruimte maken,  voor bijv. een nieuw seizoen Stembevrijdend Zingen in Harderwijk-😉

‘Leeg en vrij zijn’, daar gaat Stembevrijdend Zingen toch over? Dus eigenlijk is iedere avond Stembevrijdend Zingen een vakantie-moment!

Even niets hoeven, of moeten presteren, geen gevormde verwachtingen hebben, ‘leeg’, open en vrij zijn.
Wel vol verlangen en verwondering zijn: hoe ga ik klinken, wat dient zich aan, wat leeft er nu in mij dat gezongen wil worden?

Wil je dit ervaren, kom dan op donderdagavond 31 augustus naar Centrum de Zin in Harderwijk. ‘Just show up’, de rest gaat vanzelf!

Welkom!

Met zingende groet,

Maarten Moens

N.B. eenmalig aanbod: als je nu een strippenkaart koopt voor alle 5 zangavonden van 2023, dan kost dat 65 euro. Deze strippenkaart is overdraagbaar als je een keer niet kunt. Losse avonden kosten 15 euro per keer.

Algemene informatie:
Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken. We zingen wereldliederen, mantra’s, klaag- en jubelzangen en liederen uit verschillende  spirituele tradities. Iedere avond is repetitie en uitvoering tegelijk. Naast het zingen luisteren we ook naar de stilte.
De pianobegeleiding geeft een bedding waarin ieders stem kan klinken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 21.30. Kosten 15 euro per keer.

De data voor het najaar 2023 zijn (zie ook de nieuwe flyer in de bijlage):

Donderdag 31 augustus

Donderdag 28 september

Donderdag 26 oktober

Donderdag 30 november

Donderdag 21 december (Kerst-editie)

P.S. Ik heb ook een Facebook-event gemaakt van  deze zangavond, fijn als je die wilt ‘liken’, en/of daarop laten weten dat je komt, of hem weer delen op jouw Facebooktijdlijn. Hoe meer stemmen, hoe meer zangvreud’!

N.B. wil je deze mails niet meer ontvangen, laat het weten, dan haal ik je van de mailinglijst.

Maarten Moens

 

Coach, trainer, Stembevrijder, pianist

 

www.maartenmoens.nl

info@maartenmoens.nl

 

06-25525702

 

Deel deze pagina:

Gegevens

Datum:
31 augustus 2023
Tijd:
20:00 - 21:30

Locatie

Centrum de Zin, Harderwijk
Stationslaan 32
Harderwijk, Noord Holland 3841 DA Nederland
+ Google Maps