Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stembevrijdend Zingen in de Mandalatuin in Harderwijk

8 juli 2021 @ 20:00 - 21:30

We gaan weer zingen! Aanstaande donderdag 8 juli, van 20.00 tot 21.30 op een heerlijke (buiten)locatie in Harderwijk: de Mandalatuin van Ingrid en Eugène Koster, achter de Mandenmakerstraat 105 in Harderwijk.

Zingen vanuit overvloed, moeiteloosheid, oordeelloosheid, vreugde en dankbaarheid. Wat hebben we dat gemist!

Samen zingen heelt, verzacht, ontroert en bekrachtigt. Het is jezelf openen voor de (t)overvloed aan klanken en muziek die in het universum leeft. Ieder kind zingt onbekommerd en oordeelloos en iets van die kwaliteit kunnen wij ook (her)vinden als we ons overgeven aan de kracht van mantra’s, wereldliederen en come-together-songs. Want iedereen heeft een stem en iedereen kan zingen.

Het is ook fijn elkaar als ‘pop-up koor’ weer te ontmoeten. Ik zorg voor thee en iets lekkers erbij. Vanaf 19.45 ben je welkom in de heerlijke Mandalatuin.

Na afloop voel je je beslist lichter, vrijer en blijer. Uit je hoofd, in je lichaam, doorgloeit van muziek, ontmoetingen en de helende krachten van de natuur.  

Welkom dus: aanstaande donderdagavond 8 juli bij Stembevrijdend Zingen op locatie, in de Mandalatuin achter de Mandenmakersstraat 105, 3841 VD Harderwijk. We zingen van 20.00 tot 21.30, met een korte pauze ergens halverwege.

Algemene informatie:
Inloopkoor Stembevrijdend Zingen zingt omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken. We zingen wereldliederen, mantra’s, klaag- en jubelzangen en liederen uit verschillende  spirituele tradities. Iedere avond is repetitie en uitvoering tegelijk. Naast het zingen luisteren we ook naar de stilte.
De pianobegeleiding geeft een bedding waarin ieders stem kan klinken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 21.30. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement (voor 5 keer) 12,50 per keer.

Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt. En als je nog iemand wilt meenemen…doen!

Met een zomerse groet,

Maarten  Moens

Data najaar 2021:
Donderdag 20 juli (Mandalatuin)
Donderdag 26 augustus (Centrum de Zin)
Donderdag 30 september (Centrum de Zin)
Donderdag 28 oktober (Centrum de Zin)
Donderdag 25 november (Centrum de Zin)
Donderdag 16 december (onder voorbehoud, Centrum de Zin)

 

 

Gegevens

Datum:
8 juli 2021
Tijd:
20:00 - 21:30
Site:
www.maartenmoens.nl

Locatie

Mandalatuin in Harderwijk
Mandenmakersstraat 105
Harderwijk, 3841 VD
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 + negen =