Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stembevrijdend Zingen in Harderwijk

27 oktober 2022 @ 20:00 - 21:30

Beste mensen,

Na onze fijne openingsavond in september is de volgende avond Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin in Harderwijk op donderdagavond 27 oktober. Van 20.00 tot 21.30 zingen, zuchten en jubelen we in de mooie ruimte van Centrum de Zin.

Zin om te zingen? Kom dan zingen in de Zin!

Zingen gaat voorbij onze oordelen en overtuigingen. Die klinken misschien nog wel als innerlijke stemmetjes, maar als je inademt en uitademt met geluid, dan zing je al, en al trillend en resonerend opent zich een nieuwe ruimte.

Een nieuwe ruimte voor jou en voor jouw stem. Precies zoals je op dit moment bent. Je kunt het niet ‘fout’ doen (en je kunt het ook niet ‘goed’ doen -😉), het is zoals het is. En iedere ademteug is weer een nieuw moment en opent een nieuwe ruimte.

Wat dan erg helpt is actieve verwondering. Ha, hoe klink ik vandaag? En hoe klinken mijn mede-zangers?

Dus kom zingen en verwonder je!

Data 2022:

  • 27 oktober, 24 november, 22 december.

Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt. En nieuwe zangers en zangeressen zijn van harte welkom!

Met verwonderde groet,

Maarten Moens

Algemene informatie:
Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken. We zingen wereldliederen, mantra’s, klaag- en jubelzangen en liederen uit verschillende  spirituele tradities. Iedere avond is repetitie en uitvoering tegelijk. Naast het zingen luisteren we ook naar de stilte.
De pianobegeleiding geeft een bedding waarin ieders stem kan klinken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 21.30. Kosten 15 euro per keer.

 

Deel deze pagina:

Gegevens

Datum:
27 oktober 2022
Tijd:
20:00 - 21:30
Site:
www.maartenmoens.nl

Locatie

Centrum de Zin, Harderwijk
Stationslaan 32
Harderwijk, Noord Holland 3841 DA Nederland
+ Google Maps