Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stembevrijdend Zingen in Harderwijk e.o.

25 januari 2024 @ 20:00 - 21:30

Beste mensen,

Buiten straalt de koninklijke planeet Jupiter naast de bespiegelende halve Maan. Het krakende sneeuwlandschap maakt het er alleen maar mooier op. Een extraverte Animus naast een ingetogen Anima…maar beide vol Animo!

En zo zingen we ook, van uitgelaten soeverein naar kwetsbaar intiem (en weer terug). Zingend verkennen we de landschappen van de ziel, de provincies van onze binnenwereld, en de werelden van klank en stem. En zoals het bijgevoegde gedicht De herberg van Rumi het verwoordt: “Verwelkom ze, ontvang ze allemaal gastvrij!”

 Welkom dus weer bij een avond Stembevrijdend Zingen donderdag 25 januari bij Herberg de Zin in Harderwijk.

En fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt!                                                                                    

Nieuwe prijzen:
Na vele jaren van een gelijkblijvende toegangsprijs ben ik genoodzaakt de prijs per avond te verhogen naar 17,50 per avond. Zo moet ik o.a. tegenwoordig zaalhuur betalen aan Centrum de Zin (waar dit eerst kosteloos was).

Speciale eenmalige aanbieding: als je nu een strippenkaart voor 6 zangavonden koopt voor 90 euro, blijft de avondprijs 15 euro per avond.
Deze strippenkaart is overdraagbaar als je een avond niet kunt.

Je kunt de strippenkaart cash kopen op 24 januari, of via een Tikkie, of via een factuur.

Met zingende groet,
Maarten Moens

N.B. Ook in de bijlage de nieuwe flyer voor 2024 met alle data voor het voorjaar 2024. Goed voor in de nieuwe agenda’s en om nog iemand enthousiast te maken.

Disclaimer: zingen kan verslavend zijn, je maakt gelukshormonen aan, en je kunt daarna zo maar zingend op straat worden aangetroffen.

Algemene informatie:
Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken. We zingen wereldliederen, mantra’s, klaag- en jubelzangen en liederen uit verschillende  spirituele tradities. Iedere avond is repetitie en uitvoering tegelijk. Naast het zingen luisteren we ook naar de stilte.
De pianobegeleiding geeft een bedding waarin ieders stem kan klinken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 21.30. Kosten 15 euro per keer.

Nieuwe data 2024:

Donderdag 25 januari 
Donderdag 22 februari
Donderdag 28 maart
Donderdag 25 april
Donderdag 23 mei
Donderdag 27 juni

P.S. Ik heb ook een Facebook-event gemaakt van  deze zangavond, fijn als je die wilt ‘liken’, en/of daarop laten weten dat je komt, of hem weer delen op jouw Facebooktijdlijn. Hoe meer stemmen, hoe meer zangvreud’!

N.B. wil je deze mails niet meer ontvangen, laat het weten, dan haal ik je van de mailinglijst.

Maarten Moens
Coach, trainer, Stembevrijder, pianist

www.maartenmoens.nl
info@maartenmoens.nl
06-25525702

 

Deel deze pagina:

Gegevens

Datum:
25 januari 2024
Tijd:
20:00 - 21:30

Locatie

Centrum de Zin, Harderwijk
Stationslaan 32
Harderwijk, Noord Holland 3841 DA Nederland
+ Google Maps