Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stembevrijdend Zingen in Harderwijk

30 september 2021 @ 20:00 - 21:30

Dag zangers en zangeressen,

We gaan weer met hart en ziel Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin in Harderwijk. Zingen is het geboorterecht van ieder mens, het maakt blij, verbindt, heelt en geeft energie. Iedereen kan het en (wees nou eerlijk…-😉) iedereen wil het!

Het is jezelf openen voor de (t)overvloed aan klanken en muziek die in het universum leeft. Ieder kind zingt onbekommerd en oordeelloos en iets van die kwaliteit kunnen wij ook (her)vinden als we ons overgeven aan de kracht van mantra’s, wereldliederen en come-together-songs. Want iedereen heeft een stem en iedereen kan zingen. Na afloop voel je je beslist ‘lichter’, vrijer en blijer.

Het is ook fijn elkaar als ‘pop-up koor’ weer te ontmoeten na de lange Corona-winter. We zijn ook een ‘singing community” -😉

Ik zorg voor thee en iets lekkers erbij. Vanaf 19.45 ben je welkom in de fijne zaal aan de Stationslaan 32 in Harderwijk. Er in voldoende ruimte in de zaal om de Corona-regels in acht te nemen.

Welkom dus: aanstaande donderdagavond 30 september bij Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin in Harderwijk. (En daarna weer iedere laatste donderdag van de maand). We zingen van 20.00 tot 21.30, met een korte pauze ergens halverwege.

Algemene informatie:

Inloopkoor Stembevrijdend Zingen zingt omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijkenWe zingen wereldliederen, mantra’s, klaag- en jubelzangen en liederen uit verschillende  spirituele tradities. Iedere avond is repetitie en uitvoering tegelijk. Naast het zingen luisteren we ook naar de stilte.
De pianobegeleiding geeft een bedding waarin ieders stem kan klinken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 21.30. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement (voor 5 keer) 12,50 per keer.

Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt. En als je nog iemand wilt meenemen…doen!

Met een zomerse groet,

Maarten & Marieke Moens

P.S. Ik heb ook een Facebook-event gemaakt van  deze zangavond, fijn als je die wilt ‘liken’, en/of daarop laten weten dat je komt, of hem weer delen op jouw Facebooktijdlijn. Hoe meer stemmen, hoe meer zangvreud’!

Data najaar 2021:
Donderdag 26 augustus (Centrum de Zin)
Donderdag 30 september (Centrum de Zin)
Donderdag 28 oktober (Centrum de Zin)
Donderdag 25 november (Centrum de Zin)
Donderdag 16 december (onder voorbehoud, Centrum de Zin)

Deel deze pagina:

Gegevens

Datum:
30 september 2021
Tijd:
20:00 - 21:30
Site:
www.maartenmoens.nl

Locatie

Centrum de Zin, Stationslaan 32, Harderwijk
Stationslaan 32
Harderwijk, Noord Holland 3841 DA Nederland
+ Google Maps