Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stembevrijdend Zingen in Harderwijk

31 maart 2022 @ 20:00 - 21:30

Dag zangers en zangeressen,

We mogen weer! Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin in Harderwijk. Wat een feest en wat fijn elkaar weer te zien, te voelen en te horen!

Na maanden van Corona-gedoe kunnen we weer vrijuit zingen. Onze kelen laten jubelen, onze harten openen, ons verbonden weten via de muziek.

Zingen is loslaten. Loslaten van wat ons niet meer dient, van stress, spanningen, ergernissen, verdriet, woede. Alles mag er zijn, want alles kan gezongen worden. Zingen verbindt, heelt, opent en lucht op. Welkom dus weer.

Een avond samen zingen met je favoriete ‘pop-up’-koor, waarbij iedere repetitie ook tegelijk de uitvoering is. 
Een avond waarin je vooral jezelf kunt zijn, jouw stem kunt laten horen, en delen in vreugde en ongemak.  
Een avond met een zingende gemeenschap, waar je geen lid van hoeft te worden om erbij te horen!

Het is jezelf openen voor de (t)overvloed aan klanken en muziek die in het universum leeft. Ieder kind zingt onbekommerd en oordeelloos en iets van die kwaliteit kunnen wij ook (her)vinden als we ons overgeven aan de kracht van mantra’s, wereldliederen en come-together-songs.

Want iedereen heeft een stem en iedereen kan zingen. Na afloop voel je je beslist ‘lichter’, vrijer en blijer.

Ik zorg voor thee en iets lekkers erbij. Vanaf 19.45 ben je welkom in de fijne zaal aan de Stationslaan 32 in Harderwijk.

Welkom dus: aanstaande donderdagavond 31 maart bij Stembevrijdend Zingen in Centrum de Zin in Harderwijk. (En daarna weer iedere maand een donderdagavond – zie onderaan de mail-). We zingen van 20.00 tot 21.30, met een korte pauze ergens halverwege.

Algemene informatie:
Stembevrijdend Zingen is zingen omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken. We zingen wereldliederen, mantra’s, klaag- en jubelzangen en liederen uit verschillende  spirituele tradities. Iedere avond is repetitie en uitvoering tegelijk. Naast het zingen luisteren we ook naar de stilte.
De pianobegeleiding geeft een bedding waarin ieders stem kan klinken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 20.00 en zingen tot 21.30. Kosten 15 euro per keer, met een abonnement (voor 5 keer) 12,50 per keer.

Fijn als je nog even laat weten of je wel/niet komt. En als je nog iemand wilt meenemen…doen!

Met een vrolijke lentegroet,

Maarten Moens

P.S. Ik heb ook een Facebook-event gemaakt van  deze zangavond, fijn als je die wilt ‘liken’, en/of daarop laten weten dat je komt, of hem weer delen op jouw Facebooktijdlijn. Hoe meer stemmen, hoe meer zangvreud’!

N.B. wil je deze mails niet meer ontvangen, laat het weten, dan haal ik je van de mailinglijst.

Data voorjaar 2022:
Donderdag 28 april
Donderdag 19 mei
Donderdag 9 juni
Donderdag 14 juli

 

Deel deze pagina:

Gegevens

Datum:
31 maart 2022
Tijd:
20:00 - 21:30
Site:
www.maartenmoens.nl

Locatie

Centrum de Zin, Harderwijk
Stationslaan 32
Harderwijk, Noord Holland 3841 DA Nederland
+ Google Maps