Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stembevrijdend Zingen in Harderwijk (op locatie)

februari 27 @ 15:00 - 17:00

Beste mensen,

Op zondag 27 februari 2022 een nieuwe aflevering van Stembevrijdend Zingen met Maarten bij het kampvuur bij Casa Munay van gastvrouw Terri van Ommen op bungalowpark Ceintuurbaan in Harderwijk in Harderwijk.  

“Zingen is dubbel bidden’ (Augustinus), en samen zingen is dan mogelijk driedubbel bidden. Wat ‘bidden’ precies is, weet ik niet. Als ik er stamelend wat woorden aan geef, dan gaat het over stil worden van binnen, zuchten, de ‘kwekkofoon’ in mijn hoofd wat zachter zetten, mijn lichaam voelen en de aarde waarop ik sta, niets verwachten, niets beogen, zijn met wat er op dit moment is en daar expressie aan geven.

Stembevrijdend Zingen dus! In dankbaarheid en overgave. Met verwelkoming van alles wat er is. Dus ook als dat Carnaval is…….-😉

We zingen nieuwe liederen, oude bekende liederen en geïmproviseerde liederen. Kortom: just show up! (De rest gaat vanzelf.)

Wil je meedoen, laat het snel weten.

Verder als vanouds: Een middag samen zingen met een ‘pop-up’-koor, waarbij deze repetitie ook tegelijk de uitvoering is. Een zangbijeenkomst waarin je wordt uitgenodigd vooral jezelf te zijn, jouw stem te laten horen, en te delen in vreugde en ongemak.  Een samen-zijn met een zingende gemeenschap, waar je geen lid van hoeft te worden om erbij te horen!

Na afloop voel je je beslist ‘lichter’, vrijer en blijer. Zingen is het ultieme ‘medicijn’ voor levensgeluk en een gevoel van verbondenheid.

Vanaf 14.40 ben je welkom op Bungalowpark Ceintuurbaan in Harderwijk. Er is dan thee en iets lekkers erbij.

De kosten zijn 15 euro per keer, of 12.50 als je strippenkaart koopt (van 5 keer).

Welkom dus:  zondag 27 februari van 15.00 tot 17.00 bij Stembevrijdend Zingen (op locatie) in Harderwijk.

Algemene informatie:
Inloopkoor Stembevrijdend Zingen zingt omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken. We zingen wereldliederen, mantra’s, klaag- en jubelzangen en liederen uit verschillende  spirituele tradities. Iedere avond is repetitie en uitvoering tegelijk. Naast het zingen luisteren we ook naar de stilte.
De piano- of gitaarbegeleiding geeft een bedding waarin ieders stem kan klinken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke keer weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

Kosten 15 euro per keer, met een abonnement (voor 5 keer) 12,50 per keer.

Laat weten als je wilt komen en meezingen, er is een beperkt aantal deelnemers, dan krijg je nog een mail met de laatste praktische informatie. (De middag gaat in ieder geval door).

Heb je nog vragen, bel me: 06-25525702

Met een hartelijke Nieuwjaarsgroet,

Maarten Moens & gastvrouw Terri van Ommen.

Data voorjaar 2022:
Donderdag 28 april
Donderdag 19 mei
Donderdag 23 juni

 

Gegevens

Datum:
februari 27
Tijd:
15:00 - 17:00
Site:
www.maartenmoens.nl

Locatie

Bungalowpark Ceintuurbaan 4
Ceintuurbaan 4
Harderwijk, 3847 LE
+ Google Maps