Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zingen in de Stalling (van de Sternhof in Zeewolde)

3 september 2020 @ 19:30 - 21:00

Zingen in de Stalling

Bij mooi weer misschien buiten, anders binnen in een hele grote stalling, waarin we aan alle Corona-afstanden kunnen voldoen en toch het plezier en de vreugde van Stembevrijdend Zingen kunnen beleven en delen. Te beginnen a.s. donderdagavond 3 september en daarna iedere laatste donderdag van de maand.

Data:
Donderdagavond 3 september
Donderdagavond 24 september
Donderdagavond 29 oktober
Donderdagavond 26 november
Donderdagavond 17 december (onder voorbehoud)

Zingen is het beste medicijn tegen alle mentale, emotionele en lichamelijke beproevingen waaraan we worden blootgesteld. Samen zingen is genezend, goed voor lichaam, ziel en geest, verbindend en vitaliserend.

Vanwege het licht beginnen we om 19.30 (inloop vanaf 19.15) en zingen we tot 21.00. Ik zorg voor thee en iets erbij.

Praktisch:
Vooraf aanmelden is verplicht (Corona-regels) en  er kunnen maximaal 12 mensen meedoen. Als je (Corona) klachten hebt, zing dan thuis. We houden tijdens het zingen voldoende afstand, schudden geen handen en bij huggen vooraf afstemmen.

De avond gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen.

Welkom dus: aanstaande donderdagavond 3 september vanaf 19.15 inloopkoor Stembevrijdend Zingen op locatie bij de Sternhof, Sternweg 14 in Zeewolde. We zingen van 19.30 tot 21.00, met een korte pauze ergens halverwege.

Algemene informatie:
Inloopkoor Stembevrijdend Zingen zingt omdat het fijn is om samen te zingen. Zingen zonder repeteren, zonder optreden, zonder muzieknoten, zonder vaste partijen. Het is moeiteloos zingen, vanuit overvloed, vanuit verlangen om te klinken, zonder moeten, zonder presteren, zonder vergelijken. We zingen wereldliederen, mantra’s, klaag- en jubelzangen en liederen uit verschillende  spirituele tradities. Iedere avond is repetitie en uitvoering tegelijk. Naast het zingen luisteren we ook naar de stilte.
De pianobegeleiding geeft een bedding waarin ieders stem kan klinken.

Kortom: het is unieke zangavond met een gelegenheidskoor dat elke avond weer nieuw ontstaat bij de eerste tonen en verdwijnt bij de laatste klanken.

Er is een vaste kern van zangers (m/v) met daaromheen een lossere kring van mensen die af en toe komen. Iedereen is welkom!

We beginnen om 19.30 en zingen tot 21.00. Kosten 15 euro per keer.

Vooraf aanmelden als je wilt meedoen. En als je nog iemand wilt meenemen…doen!

P.S. Ik heb ook een Facebook-event gemaakt van  deze zangavond, fijn als je die wilt ‘liken’, en/of daarop laten weten dat je komt, of hem weer delen op jouw Facebooktijdlijn. Hoe meer stemmen, hoe meer zangvreud’!

 

Gegevens

Datum:
3 september 2020
Tijd:
19:30 - 21:00
Site:
www.maartenmoens.nl

Locatie

De Sternhof
Sternweg 14
Zeewolde, Flevoland 3898LJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0320 - 288 222

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

19 − 17 =