Links

Mensen en organisaties waar ik graag mee samen werk:
 
Een interessante site voor mannen die met plezier en bewust willen leven. Ook vele links en verwijzingen naar manneninitiatieven in het hele land.
 

www.opstellingen-zuidlimburg.nl
Voor familie- en organisatieopstellingen. Professioneel, zuiver, in de vorm, eerlijk, met compassie voor de mens, en eerbied en ontzag voor dat wat groter is (Ineke van Keulen)

www.jankortie.nl alles over de maandelijkse mantra-meezingavonden in Amsterdam, workshops, de opleiding tot Stembevrijder en achtergronden en visie achter het werken met de stem.

www.sternhof.nl
Groen initiatief van mijn zus Marieke Moens en Henri van ‘t Erve in Zeewolde (Flevoland). Plattelandscamping, Bed & Breakfast, moestuinen,cursuszaal en caravan/bootstalling.
Ook dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking, activiteiten voor kinderen met ADHD/PDD-NOS.  Leuke site!

Adil Kengen is de bouwer van deze prachtige website en mijn steun en toeverlaat als het gaat om ‘digitale zaken’. Hij is een geduldige vraagbaken voor digibeten. Daarnaast ook een goede vriend, coach, opstellingswerker en van vele (mensgerichte) markten thuis. Hij woont in Utrecht en kan ook voor jou een prachtige website bouwen, inclusief alle aansluitingen op sociale media, nieuwsbrieven, etc.